Fortrolighed


Saml Information

Når du besøger vores hjemmeside, kan du sende os oplysninger, personlige oplysninger, som du foretager en bevidst beslutning om at afsløre, hvem indsamlet på et globalt, som du og andre på vores hjemmeside for at individuel forskning og brugen af ​​webstedet indsamlede oplysninger.

At Give Oplysninger

Ud over at give ovenstående oplysninger til vores partnere, hvis du fortsætter med at korrespondere med os via e-mail, kan vi få indholdet af dine e-mails med din e-mailadresse og vores svar. Vi leverer de samme beskyttelse for disse elektroniske kommunikation, som vi anvender i vedligeholdelse af oplysninger via mail og telefon.

Anvendelse Af Oplysninger

Generelt bruger vi personlige oplysninger med henblik på at administrere vores forretningsaktiviteter, kundeservice og levering af andre produkter og tjenester til vores kunder og kundeemner. Indimellem kan vi også bruge de oplysninger, vi indsamler, til dig, vi tænker om vigtige ændringer på vores hjemmeside, nye tjenester og særlige tilbud, giver dig værdifuld. De brugte de produkt- og servicetilbud til at sende lister er designet og udviklet i overensstemmelse med vores traditionelle corporate standarder for styring af sikkerhed og privatlivets fred af personoplysninger om sine kunder til at beskytte.

Information Security

Når du sender fortrolige personlige oplysninger som kreditkortnumre på vores hjemmeside på os sikker server software, som vi købte krypterer alle oplysninger, du input før det sendes. Oplysningerne er krypteret på vejen og afkodes når den når vores websted. Andre e-mail, som du ikke kan være sikker på at sende os, medmindre vi rådgive dig, at sikkerhedsforanstaltninger på plads, før de sendes til være oplysninger.

Vi bruger software / sikkerhed kryptering til at beskytte fortroligheden af ​​personlige oplysninger, som vi beskytter mod uautoriseret adgang eller videregivelse og hændeligt tab, ændring eller ødelæggelse. Hvis du har spørgsmål, så kontakt os.

Tilbage
Forside |   Kontakt os |   Site Map |   Fortrolighed |   Forsendelse & Retur |  
Copyright © 2019 www.centralvahaunters.com. Powered by Billige Vans Sko
Din IP adresse er: 34.207.146.166
Vans Sko Udsalg , Billige Vans Sko , Køb Vans Sko